Despre Noi

- Cabinetul Dentar Dr. Claudia Buduna este o clinica stomatologica situata in cartierul Militari care asigura servicii complete de stomatologie generala, chirurgie, implantologie, ortodontie si estetica faciala, oferind consultatii detaliate. Acestea sunt realizate la un standard superior, cu aparatura de ultima generatie, de catre o echipa de medici specialisti, pregatiti sa va stea la dispozitie cu toate informatiile necesare.

- Zambetul este printre primele lucruri pe care le observam la o persoana, astfel ca aveti toate motivele sa aveti grija de zambetul dumneavoastra.

- Suntem convinsi ca de indata ce veti pasi in clinica noastra, amabilitatea echipei, respectul fata de timpul dumneavoastra, atmosfera relaxanta va vor convinge ca vizita la medical dentist poate fi o experienta placuta.

 

Consultatia este primul pas in comunicarea  medic - pacient, una din cele mai importante etape este sursa de informatii pentru stabilirea unui diagnostic corect si crearea unui plan de tratament adecvat.

 

Contactati-ne acum pentru o programare. Va asiguram ca dintii dumneavoastra vor avea parte de tot tratamentul pe care-l merita.